Simply Wild gokkast

Speel hieronder de bekende simply wild gokkast gratis zonder geld te storten. Besluit de voor echt geld te gaan spelen? Maak dan eenvoudig een speelaccount aan en dan kun je altijd spelen wanneer je maar wilt. Een online casino heeft als voordeel dat het geen sluitingstijd heeft.

 

Simply Wild gokkast spelen

De Simply wild fruitautomaat is een unieke fruitautomaat. Deze Fruitautomaat kun je spelen voor echt geld of gratis. De manier van spelen op deze fruitautomaat is door middel van het combineren van winlijnen. Er is keuze uit het spelen van het basis spel. Het basis spel kost 1 credit en kan maximaal 200 credits opleveren. Vervolgens is er het boven spel. In het boven spel kun je kiezen uit verschillende inzetten. Er is namelijk keuze uit het spelen met 5 credits, 10 credits met 5 winlijnen en wilds, 10 credits met 10 winlijnen en 20 credits met 10 winlijnen en wilds.

Inzet 5

Spelen met inzet 5 wilt zeggen dat je 5 credits per draai inzet en dan met maximaal 5 winlijnen speelt. Spelen met inzet 5 op de simply wild gokkast levert een maximale winst van 200 credits op.

Inzet 10 met Wilds

Spelen met een inzet van 10 credits per draai? Wanneer je voor deze inzet kiest kun je dus spelen met 10 credits en 5 winlijnen. Wat het voordeel is van spelen met inzet 10 en wilds, is dat de sterren als joker gelden. Zo kun je meer kans maken op het winnen van grote prijzen. De maximale winst bij inzet 10 met wilds is 200 credits. Probeer nu het nu zelf uit door de simply wild uit de eurocazino gokkasten lijst te kiezen.

Inzet 10

Na inzet 5 en inzet 10 met wilds is er de reguliere inzet 10 mogelijkheid. De reguliere inzet 10 mogelijkheid levert een maximale winst van 400 credits. De wilds gelden niet bij een reguliere inzet van 10 credits. Wel gelden ze natuurlijk wanneer je er 3 op een winlijn hebt. 3 sterren op een winlijn op de simply wild gokkast levert een maximaal aantal punten op van 200 credits.

Inzet 20 met Wilds

Zo is ook de hoogst mogelijke inzet is de inzet 20 met wilds inzet. Wanneer je voor deze inzet kiest maak je kans op de hoogst mogelijke prijzen. De wilds bij inzet 20 gelden dan ook als joker. Op de simply wild gokkast met inzet 20 kun je maximaal 400 credits per draai winnen.

Uitbetalen

Tot slot: Uitbetalen op de simply wild simbat gokkast? Bij de simply wild fruitautomaat kun je vanaf 10 euro een uitbetaling aanvragen. Wanneer je dat doet ontvang je binnen 24 uur het aangevraagde bedrag op jouw rekening.